Nøtteliten

NØTTELITEN

Nøtteliten er en avdeling med 14 barn i alderen 1 til 4 år( da noen fyller 4 år før de går over på Hompetitten). Vi er 4 voksne hvor 2 er pedagoger og 2 er barneveiledere, og vi gleder oss til et nytt barnehageår sammen med dere foreldre og barna.

Vi skal i år jobbe med tema byen vår og ha jevnlig besøk av et lite beltedyr som heter Tarkus, han er barnas trafikkvenn og skal være med oss på vår ferd i gjennom byen vår, og passe på at vi ferdes trygt i trafikken. Vi vil også ta turer rundt i Oslo å se på slottet, stortinget, rådhuset men også bruke alle forskjelige kollektiv transport som finnes i Oslo.

Vi har to grupper Gul gruppe er de som er 3 år, de vil ha grupper sammen med de yngste på Hompetitten hver tirsdag og torsdag. Her skal vi jobbe med vennskap og sosial kompetanse, det skal vi gjøre ved å ha samling, bruke bøker og plansjer.

Rød gruppe er da 1 og 2 åringene de vil ha gruppen inne på Nøtteliten hvor de vil jobbe med tema byen vår og andre ting som faller inn og som barna har lyst til.

Begge gruppene vil fremover ha turdag annenhver onsdag hvor vi vil utforske nærmiljøet og byen vår.

UKA PÅ NØTTELITEN

·        Mandag:Vi starter ute hver mandag. Varm mat

·        Tirsdag: Rød og gul gruppe.

·        Onsdag: Gul og rød gruppe har turdag annenhver onsdag.

·        Torsdag: Rød og gul gruppe.

Fredag: Språkgrupper/lekegrupper( vi dler inn barna i forskjellige aktiviteter)

MÅL: Vi ønsker at Nøtteliten skal være en trygg arenea  for lek, vennskap og samhørighet. Vi ønsker at som det står i rammeplanen at barnehagen skal være et godt omsorgs og læringsmiljø som er til barns beste. Vi vil være lyttende og tilstede.

PERIODEPLAN 2019

Periodeplan Nøtteliten2019-2020 (Kristine Ilseng)